Over ons

Bike Store Kuiper Bedum

Bike Store Kuiper is modern en zeer ruim opgezet bedrijf. Wij verkopen hier nieuwe fietsen van de A-merken en van andere diverse fabrikanten. Dit allemaal tegen zeer scherpe prijzen! Deze merken zij o.a.:Gazelle, Koga, Kalkhoff, Batavus, Sparta, Giant etc. Tevens hebben wij een zeer wisselende voorraad gebruikte fietsen.

Bike Store Kuiper was voorheen Kuiper Tweewielers en bestaat al sinds 1905. U weet dan dat u met een vertrouwd bedrijf te maken heeft. Wij hebben een eigen zeer goed opgeleide service en reparatieafdeling. 

Wij zijn gevestigd aan de Verbindingsweg 9 te Bedum. De winkel staat aan de rand van het dorp, met eigen ruime gratis parkeerplaatsen. De winkelvloeroppervlakte is meer dan 1000m2.  Dit alles komt ten goede aan de kwaliteit en de service die wij u willen bieden. Hieruit volgde ook de benoeming van beste Bike Totaal winkel van 2010!

Wij zijn onlangs door Koga benoemd als hun nieuwste aanwinst en zijn zeer trots op onze Koga Store in onze winkel.

U kunt bij ons uitstekend een proefrit maken, we hebben een fietspad buiten voor de deur liggen, zodat dit veilig gebeuren kan.

Tevens hebben wij een zadelmeetsysteem in onze winkel, voor mensen die problemen met hun zadel hebben. Via de computer wordt er dan een passend zadel aangemeten. 

Wilt u even wachten op uw reparatie en/of servicebeurt, dan kunt u dit doen onder het genot van een gratis kopje koffie, cappuccino , thee of chocolademelk. Voor de ontspanning ligt er altijd een dagverse krant.

Onze website www.fietsmarktplaats.nl is geheel vernieuwd, wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen. De voorraad fietsen staan direct voor u rijklaar.

Als u op de hoogte wilt blijven van Bike Store Kuiper, kijkt u dan regelmatig bij ons op onze website www.fietsmarktplaats.nl , Facebook of volg ons op Twitter :@bikestorekuiper

Bike Store Kuiper, Verbindingsweg 9 9781 DA Bedum tel: 050-3013765 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering