Onze fietsmerken

Batavus
Cortina
Gazelle
Giant
Kalkhoff
Koga
Qwic
Sparta
Uebler

Onze merken


Batavus:

In 1913 produceerde het Nederlandse merk Batavus met groot succes de eerste Batavus fietsen. In het jaar 1984 ging fiets nummer vijf miljoen over de toonbank heen! Sindsdien is de belangstelling voor dit geweldige fietsmerk alleen maar toegenomen. Het bedrijf heeft een enorme passie voor het ontwikkelen van goede kwaliteit fietsen voor een groot publiek. Sinds een aantal jaren is de elektrische fiets ook niet meer weg te denken uit het aanbod van Batavus. Bike Store Kuiper biedt een ruim aanbod van Batavus fietsen aan, waaronder: Dames-, Heren- en Kinderfietsen, Elektrische Fietsen en Transport Fietsen aan. Ook voor kinderfietsen van dit merk kunt u terecht bij onze fietsmarktplaats. Het merk staat bekend om zijn goede kwaliteit en de innovatieve technieken die gebruikt worden om de fiets nog comfortabeler te maken. De onderdelen en materialen die gebruikt worden in het productieproces zijn uitsluitend van de beste kwaliteitzoals je van een topmerk zoals Batavus kan verwachten!

Gazelle

In het jaar 1992 kreeg het merk Gazelle vanwege het honderdjarig bestaan de eer om verder te gaan met het predicaat “koninklijk”. In het jaar 1999 werd de laatste hand aan fiets nummer tien miljoen gelegd, toentertijd nog door Prins Willem-Alexander. Gazelle produceert elk jaar ongeveer 250.000 fietsen en in dit proces staat innovatie en kwaliteit voorop. Ook duurzaamheid staat hoog op de agenda bij Gazelle. Wij hebben een ruim aanbod van Koninklijke Gazelle op www.fietsmarktplaats.nl . Een greep uit ons assortiment: elektrische fietsen en stadsfietsen maar ook voor transportfietsen en moederfietsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Giant

Het bekende fietsenmerk Giant werd veertig jaar geleden opgericht met de missie om betere fietsen te maken. Daarnaast vinden ze het ook belangrijk om fietsen aantrekkelijker en plezieriger te maken voor een grotere groep mensen. Dit willen ze doen door het produceren van betere fietsen, een betere uitrusting en betere technologie. Giant heeft meerdere designprijzen gewonnen voor de geproduceerde fietsen! Het merk levert ook al een lange tijd fietsen aan verschillende professionele wielerteams. Vanaf 2009 leverde Giant bijvoorbeeld fietsen voor het wielerteam van de Rabobank. Giant heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen die u kunt kopen op www.fietsmarktplaats.nl. Als u op zoek bent naar een mooie elektrische fiets van Giant, zoek dan niet verder!

Koga:

Koga is een Nederlands fietsenmerk dat is gevestigd in Heerenveen. Het bedrijf richt zich vooral op klanten uit het hogere segment. Ook levert Koga aan gebruikers die graag meer willen betalen voor een fiets van goede kwaliteit en meer opties. Om deze kwaliteit te waarborgen worden alle fietsen in Heerenveen gemaakt. Er word veel tijd besteed aan de afwerking van de fietsen! De fietsen van Koga zijn duurzaam en vergen weinig onderhoud. Door het in-house test laboratorium worden de fietsen blootgesteld aan zware tests, want: alleen de beste fietsen worden door Koga op de markt gebracht. Verder garandeert Koga dat de volledige assemblage van een fiets door één en dezelfde monteur wordt uitgevoerd. De fietsen worden stuk voor stuk getest op de testbank om de beste fietsen te kunnen leveren en de kwaliteit te kunnen waarborgen. Naast elektrische fietsen van Koga verkoopt Bike Store Kuiper wij ook stadshybrides!

Sparta:

In het jaar 1920 maakte Sparta zijn eerste fiets, hiervoor heette het bedrijf Verbeek & Schakel! In de jaren twintig begon er een sterke uitbreiding, met als gevolg dat er bakfietsen, melkkarren, transsportfietsen en rijwielen werden geproduceerd. In de jaren 40 was Sparta zelfs de grootste (motor) fietsfabrikant van het land! Later kwam het bedrijf met Spartamet; een fiets met hulpmotor. Dit was een groot succes en maakte Sparta de enige Nederlandse fabrikant van een fiets met hulpmotor. Dit was overigens vóór de komst van de elektrische fiets in 1998. Sparta is nu de Europese marktleider op het gebied van elektrische fietsen en wil in de toekomst nog meer innoveren op het gebied van design en techniek. Bestel uw Sparta fiets vandaag nog bij Bike Store Kuiper.


Fietssleutelservice

Fietssleutelservice

Dit is de webwinkel voor het bestellen van uw fietssleutel. Voor diverse merken kunt u hier terecht.

Bezoek de website


Fietsvakshop

Fietsvakshop

Webshop Fietsvakshop

Bezoek de websiteOnze winkel 24/7

Onze winkel 24/7

Neem eens een kijkje in onze winkel en zie ons verrassend groot en gevarieerd assortiment.

Bezoek de websiteOpeningstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering