Bereken framemaat Zadelmeting Financiering Sleutelservice Haal- en brengservice Verzekering
Nieuw Gebruikt
Informatie Algemene voorwaarden
CONTACT
Bike Store Kuiper BV
Verbindingsweg 9
9781 DA Bedum
T (050) 301 37 65

Openingstijden

Ma:  13.00-18.00
Di:  08.00-18.00
Wo:  08.00-18.00
Do:  08.00-18.00
Vr:  08.00-18.00
Za:  09.00-17.00
 Gesloten

Bike Store Kuiper, Uw Fietsen Reparatie Specialist

Bike store Kuiper Bedum is gespecialiseerd in het verkopen van nieuwe fietsen en gebruikte fietsen. Het bedrijf heette oorspronkelijk Kuiper tweewielers, en is opgericht in 1905. Dat is inmiddels al meer dan 100 jaar geleden! Lees meer informatie over ons op de bijbehorende pagina. Naast de verkoop van fietsen zijn wij ook gespecialiseerd in de reparatie van fietsen. Onze service en reparatieafdeling is erg uitgebreid en zorgt ervoor dat u nooit te lang hoeft te wachten op uw fiets. De winkel is gevestigd aan de Verbindingsweg 9 in Bedum. We hebben gratis parkeerplaatsen voor onze klanten en meer dan 1000 m2 showroom voor de fietsliefhebber! Wij willen mensen stimuleren om de fiets weer te gaan gebruiken als vervoersmiddel en doen er daarom alles aan om mensen weer actief te krijgen. Wij hebben bijvoorbeeld een speciaal zadelmeetsysteem dat mensen kan helpen aan een comfortabel zadel. De computer genereert een goed-zittend zadel die perfect op u is afgemeten. Deze zadelmeting kan helpen bij het extra comfortabel maken van uw favoriete fiets!

Bike Store Kuiper’s Haal- en Breng Service

Om onze klanten extra van dienst te zijn, hebben wij een haal & breng service in het leven geroepen. Op deze manier willen we onze klanten het gemak bieden om fietsen te laten repareren. U kunt gemakkelijk gebruik te maken van onze service zonder dat u langs hoeft te komen! De manier waarop het werkt is erg eenvoudig. Als uw fiets een reparatie- of servicebeurt nodig heeft maar u geen tijd heeft om langs de winkel te komen, komen wij langs u! Op dinsdag tussen 13:00 en 17:00 halen wij alle fietsen op. Vervolgens repareren onze ervaren monteurs uw fiets, die dan op donderdag weer tussen 13:00 en 17:00 bij u thuis wordt afgeleverd. U kunt met een mobiel pin apparaat betalen bij onze medewerkers. Zo hoeft u het huis niet te verlaten! Wij halen fietsen binnen een straal van 15 km rond Bedum gratis op. Ook als uw reparatie meer dan 100 euro kost en u in de provincie Groningen woont nemen wij de kosten op ons.

Gebruik maken van de Haal- en Brengservice

Vraagt u zich nu ook af hoe u gebruik kunt maken van deze service? Het enige wat u hoeft te doen is naar de werkplaatsafspraak pagina te gaan op onze website. Vervolgens scrolt u naar beneden, en vult als eerste uw gegevens in. Het aanleveren van een telefoonnummer is niet verplicht, maar maakt het voor ons wel een stuk makkelijker om contact met u op te nemen. Mocht de aflevering bijvoorbeeld niet door kunnen gaan kunnen wij u bellen om een andere datum te kiezen. Als u deze gegevens heeft ingevuld kunt u het gewenste type afspraak aanvinken. Ten slotte vult u het merk en model van uw fiets in en de datum van de afspraak. U kunt er ook voor kiezen om een extra toelichting te geven in het vak ‘extra toelichting’.  Hierna drukt u op de knop “verzenden” en gaan wij druk bezig met uw reparatie!

Waarom u kiest voor Bike Store Kuiper

Bike Store Kuiper wil er voor zorgen dat u de juiste service ontvangt bij de aankoop van uw fiets. Wij zijn experts op het gebied van elektrische fietsen, e-bikes en kinderfietsen. Dit is de reden waarom wij u voor uw aankoop graag voorzien van zoveel mogelijk informatie zodat u de juiste aankoop doet. Wanneer uw fiets onverhoopt kapot gaat of een service beurt nodig heeft kunt u ook bij ons terecht. Onze ervaren monteurs kunnen u helpen bij elk probleem, en zullen ervoor zorgen dat uw fiets weer rijdt als vanouds. Ook hebben wij een handige haal & breng service, zodat u voor reparaties niet eens meer de deur uit hoeft! Laat uw fiets repareren bij de beste fietsmarktplaats van Groningen!Deel het met uw vrienden!


WINKELMANDJE
NIEUWS

Fietsflex, voor elke wens een passende fiets.
Voor elke wens een passende fiets. »