Bereken framemaat Zadelmeting Financiering Sleutelservice Haal- en brengservice Verzekering
Nieuw Gebruikt
Informatie Algemene voorwaarden
CONTACT
Bike Store Kuiper BV
Verbindingsweg 9
9781 DA Bedum
T (050) 301 37 65

Openingstijden

Ma:  13.00-18.00
Di:  08.00-18.00
Wo:  08.00-18.00
Do:  08.00-18.00
Vr:  08.00-18.00
Za:  09.00-17.00
 Gesloten

Onze merken

Batavus:

In 1913 produceerde het Nederlandse merk Batavus met groot succes de eerste Batavus fietsen. In het jaar 1984 ging fiets nummer vijf miljoen over de toonbank heen! Sindsdien is de belangstelling voor dit geweldige fietsmerk alleen maar toegenomen. Het bedrijf heeft een enorme passie voor het ontwikkelen van goede kwaliteit fietsen voor een groot publiek. Sinds een aantal jaren is de elektrische fiets ook niet meer weg te denken uit het aanbod van Batavus. Bike Store Kuiper biedt een ruim aanbod van Batavus fietsen aan, waaronder: Dames-, Heren- en Kinderfietsen, Elektrische Fietsen en Transport Fietsen aan. Ook voor kinderfietsen van dit merk kunt u terecht bij onze fietsmarktplaats. Het merk staat bekend om zijn goede kwaliteit en de innovatieve technieken die gebruikt worden om de fiets nog comfortabeler te maken. De onderdelen en materialen die gebruikt worden in het productieproces zijn uitsluitend van de beste kwaliteitzoals je van een topmerk zoals Batavus kan verwachten!

Gazelle

In het jaar 1992 kreeg het merk Gazelle vanwege het honderdjarig bestaan de eer om verder te gaan met het predicaat “koninklijk”. In het jaar 1999 werd de laatste hand aan fiets nummer tien miljoen gelegd, toentertijd nog door Prins Willem-Alexander. Gazelle produceert elk jaar ongeveer 250.000 fietsen en in dit proces staat innovatie en kwaliteit voorop. Ook duurzaamheid staat hoog op de agenda bij Gazelle. Wij hebben een ruim aanbod van Koninklijke Gazelle op www.fietsmarktplaats.nl . Een greep uit ons assortiment: elektrische fietsen en stadsfietsen maar ook voor transportfietsen en moederfietsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Giant

Het bekende fietsenmerk Giant werd veertig jaar geleden opgericht met de missie om betere fietsen te maken. Daarnaast vinden ze het ook belangrijk om fietsen aantrekkelijker en plezieriger te maken voor een grotere groep mensen. Dit willen ze doen door het produceren van betere fietsen, een betere uitrusting en betere technologie. Giant heeft meerdere designprijzen gewonnen voor de geproduceerde fietsen! Het merk levert ook al een lange tijd fietsen aan verschillende professionele wielerteams. Vanaf 2009 leverde Giant bijvoorbeeld fietsen voor het wielerteam van de Rabobank. Giant heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen die u kunt kopen op www.fietsmarktplaats.nl. Als u op zoek bent naar een mooie elektrische fiets van Giant, zoek dan niet verder!

Koga:

Koga is een Nederlands fietsenmerk dat is gevestigd in Heerenveen. Het bedrijf richt zich vooral op klanten uit het hogere segment. Ook levert Koga aan gebruikers die graag meer willen betalen voor een fiets van goede kwaliteit en meer opties. Om deze kwaliteit te waarborgen worden alle fietsen in Heerenveen gemaakt. Er word veel tijd besteed aan de afwerking van de fietsen! De fietsen van Koga zijn duurzaam en vergen weinig onderhoud. Door het in-house test laboratorium worden de fietsen blootgesteld aan zware tests, want: alleen de beste fietsen worden door Koga op de markt gebracht. Verder garandeert Koga dat de volledige assemblage van een fiets door één en dezelfde monteur wordt uitgevoerd. De fietsen worden stuk voor stuk getest op de testbank om de beste fietsen te kunnen leveren en de kwaliteit te kunnen waarborgen. Naast elektrische fietsen van Koga verkoopt Bike Store Kuiper wij ook stadshybrides!

Loekie:

Loekie kinderfietsen zijn al 30 jaar niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Deze kinderfietsen worden gemaakt in de maten 12,5 inch tot 22 inch (voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar). Bij kinderfietsen zijn de maten erg belangrijk. Kinderen groeien snel maar u wilt natuurlijk ook geen fiets kopen die te groot is! Kijk daarom op fietsmarktplaats.nl voor de beste tips om de juiste maat te vinden. Loekie verkoopt fietsen aan de meest kwetsbare doelgroep! Daarom staat de veiligheid van uw kind hoog in het vaandel. De frames van de fietsen zijn bijvoorbeeld extra laag zodat uw zoon of dochter gemakkelijk kan afstappen en verder kan fietsen. Op het gebied van veiligheid heeft het bedrijf aan veel dingen gedacht, namelijk: een veiligheidsringin de kettingkast waardoor er geen vingers tussen kunnen komen, handvatstoppers en veilige remmen. Uw kind veilig op de fiets? Haal dan snel een Loekie kinderfiets bij Bike Store Kuiper.

Sparta:

In het jaar 1920 maakte Sparta zijn eerste fiets, hiervoor heette het bedrijf Verbeek & Schakel! In de jaren twintig begon er een sterke uitbreiding, met als gevolg dat er bakfietsen, melkkarren, transsportfietsen en rijwielen werden geproduceerd. In de jaren 40 was Sparta zelfs de grootste (motor) fietsfabrikant van het land! Later kwam het bedrijf met Spartamet; een fiets met hulpmotor. Dit was een groot succes en maakte Sparta de enige Nederlandse fabrikant van een fiets met hulpmotor. Dit was overigens vóór de komst van de elektrische fiets in 1998. Sparta is nu de Europese marktleider op het gebied van elektrische fietsen en wil in de toekomst nog meer innoveren op het gebied van design en techniek. Bestel uw Sparta fiets vandaag nog bij Bike Store Kuiper.

Vogue:

Het fietsmerk Vogue vind de fiets geen vervoersmiddel maar eerder een verlengstuk van uzelf en uw manier van denken. Vogue word geproduceerd met waarden als eenvoud en intelligentie in het achterhoofd. Om iedere persoon individueel aan te spreken kiest Vogue ervoor om fietsen te maken die opvallen. Met een mooi simplistisch design en ontwerp zal een vogue fiets vele hoofden doen keren. fietsmarktplaats.nl verkoopt veel vogue fietsen in verschillende categorieën. Als u op zoek bent naar een fiets die u door alle weersomstandigheden heen loodst kijkt u bij onze elektrische fietsen. Wilt u een fiets voor in de grote stad? Kijk dan is tussen onze Vogue stadsfietsen. Bent u op zoek naar een fiets voor uw zoon of dochter?  Uiteraard heeft Bike Store Kuiper ook kinderfietsen.Batavus
Burgers
Cortina
Gazelle
Giant
Kalkhoff
Koga
Loekie
Qwic
Sparta
Uebler
Vogue

Batavus:

In 1913 produceerde het Nederlandse merk Batavus met groot succes de eerste Batavus fietsen. In het jaar 1984 ging fiets nummer vijf miljoen over de toonbank heen! Sindsdien is de belangstelling voor dit geweldige fietsmerk alleen maar toegenomen. Het bedrijf heeft een enorme passie voor het ontwikkelen van goede kwaliteit fietsen voor een groot publiek. Sinds een aantal jaren is de elektrische fiets ook niet meer weg te denken uit het aanbod van Batavus. Bike Store Kuiper biedt een ruim aanbod van Batavus fietsen aan, waaronder: Dames-, Heren- en Kinderfietsen, Elektrische Fietsen en Transport Fietsen aan. Ook voor kinderfietsen van dit merk kunt u terecht bij onze fietsmarktplaats. Het merk staat bekend om zijn goede kwaliteit en de innovatieve technieken die gebruikt worden om de fiets nog comfortabeler te maken. De onderdelen en materialen die gebruikt worden in het productieproces zijn uitsluitend van de beste kwaliteit zoals je van een topmerk zoals Batavus kan verwachten!

Cortina:

Bent u op zoek naar een fiets die comfortabel en stylish is? Zoek dan niet verder. Cortina is een hippe, Nederlandse fietsendesigner die meedenkt met de klant. Net als een modecollectie verandert Cortina continu het aanbod. Daarbij wordt gekeken naar wat klanten echt belangrijk vinden. Net als je kleding heb je een fiets elke dag bij je. Daarom moet volgens Cortina een fiets kwalitatief goed en tegelijkertijd mooi zijn. Het oog wil immers ook wat! Naast mooie Cortina omafietsen hebben we ook handige Cortina transsportfietsen. Het merk doet veel moeite om zijn klanten tevreden te houden en dat kun je goed terugzien in de hoge kwaliteit fietsen die bij Cortina van de band komen!

Flyer

Sinds 1995 is het Zwitserse bedrijf Biketec al bezig met het produceren van e-bikes die voorzien zijn van een modern design en de beste rijwieltechnologie. Het bedrijf had een voorbeeld rol in de e-bike-scene toen de eerste modellen werden gemaakt in de jaren negentig. Voor het bedrijf is duurzaamheid ook erg belangrijk. Op het dak van een van de fabrieken is een zonne-energiecentrale gemaakt. Door verdere innovatieve manieren van energie opwekking en energie besparing is het verbruik van de fabriek met bijna 70% afgenomen. Bike Store Kuiper verkoopt deze pionier op het gebied van elektrische fietsen en duurzaamheid dan ook met veel trots! De fietsen van Flyer kunnen komen met een displayscherm, waar de snelheid en de batterij op staat. Door de goede achtergrondverlichting is zelfs in zonlicht op het 3,5 inch scherm kijken geen enkel probleem. De batterij is eenvoudig van de fiets af te halen en is in naadloos in het frame gemonteerd.

Gazelle

In het jaar 1992 kreeg het merk Gazelle vanwege het honderdjarig bestaan de eer om verder te gaan met het predicaat koninklijk. In het jaar 1999 werd de laatste hand aan fiets nummer tien miljoen gelegd, toentertijd nog door Prins Willem-Alexander. Gazelle produceert elk jaar ongeveer 250.000 fietsen en in dit proces staat innovatie en kwaliteit voorop. Ook duurzaamheid staat hoog op de agenda bij Gazelle. Wij hebben een ruim aanbod van Koninklijke Gazelle op www.fietsmarktplaats.nl . Een greep uit ons assortiment: elektrische fietsen en stadsfietsen maar ook voor transportfietsen en moederfietsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Giant

Het bekende fietsenmerk Giant werd veertig jaar geleden opgericht met de missie om betere fietsen te maken. Daarnaast vinden ze het ook belangrijk om fietsen aantrekkelijker en plezieriger te maken voor een grotere groep mensen. Dit willen ze doen door het produceren van betere fietsen, een betere uitrusting en betere technologie. Giant heeft meerdere designprijzen gewonnen voor de geproduceerde fietsen! Het merk levert ook al een lange tijd fietsen aan verschillende professionele wielerteams. Vanaf 2009 leverde Giant bijvoorbeeld fietsen voor het wielerteam van de Rabobank. Giant heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen die u kunt kopen op www.fietsmarktplaats.nl. Als u op zoek bent naar een mooie elektrische fiets van Giant, zoek dan niet verder!

Koga:

Koga is een Nederlands fietsenmerk dat is gevestigd in Heerenveen. Het bedrijf richt zich vooral op klanten uit het hogere segment. Ook levert Koga aan gebruikers die graag meer willen betalen voor een fiets van goede kwaliteit en meer opties. Om deze kwaliteit te waarborgen worden alle fietsen in Heerenveen gemaakt. Er word veel tijd besteed aan de afwerking van de fietsen! De fietsen van Koga zijn duurzaam en vergen weinig onderhoud. Door het in-house test laboratorium worden de fietsen blootgesteld aan zware tests, want: alleen de beste fietsen worden door Koga op de markt gebracht. Verder garandeert Koga dat de volledige assemblage van een fiets door n en dezelfde monteur wordt uitgevoerd. De fietsen worden stuk voor stuk getest op de testbank om de beste fietsen te kunnen leveren en de kwaliteit te kunnen waarborgen. Naast elektrische fietsen van Koga verkoopt Bike Store Kuiper wij ook stadshybrides!

Loekie:

Loekie kinderfietsen zijn al 30 jaar niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Deze kinderfietsen worden gemaakt in de maten 12,5 inch tot 22 inch (voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar). Bij kinderfietsen zijn de maten erg belangrijk. Kinderen groeien snel maar u wilt natuurlijk ook geen fiets kopen die te groot is! Kijk daarom op fietsmarktplaats.nl voor de beste tips om de juiste maat te vinden. Loekie verkoopt fietsen aan de meest kwetsbare doelgroep! Daarom staat de veiligheid van uw kind hoog in het vaandel. De frames van de fietsen zijn bijvoorbeeld extra laag zodat uw zoon of dochter gemakkelijk kan afstappen en verder kan fietsen. Op het gebied van veiligheid heeft het bedrijf aan veel dingen gedacht, namelijk: een veiligheidsring in de kettingkast waardoor er geen vingers tussen kunnen komen, handvatstoppers en veilige remmen. Uw kind veilig op de fiets? Haal dan snel een Loekie kinderfiets bij Bike Store Kuiper.

Qwic:

Qwic is een Nederlandse fietsfabrikant die 2006 elektrische fietsen produceert. Ze vinden het belangrijk om naast duurzaamheid en innovatie ook de mobiliteit van haar klanten te ondersteunen. Als je in het bezit bent van een Qwic-fiets kun je stijlvol en zonder problemen de auto laten staan. Dit is ook precies het gedrag is dat Qwic wil stimuleren. Door de ondersteuning van Qwics elektrische motor hoeft u zich niet meer druk te maken: bezweet aankomen op het werk gebeurt niet meer. De fietsen hebben een luxe uitstraling en het is te zien hoeveel tijd Qwic hierin heeft gestopt. De elektrische fietsen worden vervaardigd uit de beste onderdelen. Wilt u ook zon duurzame fiets? Bestel uw e-bike vandaag nog bij Bike Store Kuiper.

Sparta:

In het jaar 1920 maakte Sparta zijn eerste fiets, hiervoor heette het bedrijf Verbeek & Schakel! In de jaren twintig begon er een sterke uitbreiding, met als gevolg dat er bakfietsen, melkkarren, transsportfietsen en rijwielen werden geproduceerd. In de jaren 40 was Sparta zelfs de grootste (motor) fietsfabrikant van het land! Later kwam het bedrijf met Spartamet; een fiets met hulpmotor. Dit was een groot succes en maakte Sparta de enige Nederlandse fabrikant van een fiets met hulpmotor. Dit was overigens vr de komst van de elektrische fiets in 1998. Sparta is nu de Europese marktleider op het gebied van elektrische fietsen en wil in de toekomst nog meer innoveren op het gebied van design en techniek. Bestel uw Sparta fiets vandaag nog bij Bike Store Kuiper.

Tern

Tern hecht veel waarde aan de duurzaamheid en de manier waarop wij omgaan met de natuur. Daarom is het belangrijk om vooruit te kijken en te bouwen aan een duurzame toekomst! Een effectieve, eenvoudige vouwfiets zou hierbij goed kunnen helpen. Het bedrijf is vernoemd naar een kleine vogel die tevens de wereldrecordhouder is van de verst afgelegde jaarlijkse migratie. Bij Tern staat het verkleinen van de ecologische voetafdruk altijd bovenaan de agenda. Het gebruiks- en opberggemak van de fiets neemt echter alleen maar toe! Deze vouwfiets is zeer licht en kan gemakkelijk ingeklapt worden. Tern heeft meerdere prijzen gewonnen voor de uitgebrachte fietsen! Bent u op zoek naar een groene fiets die gemakkelijk op te bergen is? Dan is een dit merk precies iets voor u!

Victoria:

Victoria is een Duitse fietsenfabrikant die al een lange tijd meegaat. Het bedrijf begon onder een andere naam, Frankenburger & Ottenstein, in 1886. Tegenwoordig maakt het bedrijf e-bikes, die even comfortabel fietsen als de fietsen zonder motor. Het bijkomende voordeel is natuurlijk de snelheid! De ondersteuning die de fiets biedt word aangepast aan de hoeveelheid kracht die de persoon op de pedalen uitoefent. Op deze manier ga je nooit te hard! De e-bikes van Victoria hebben verschillende standen die gebruikt kunnen worden voor extra gebruiksgemak. Hieronder vallen de energiebesparende stand en een extra power stand voor wanneer u meer kracht nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer u een heuvel moet beklimmen of de harde wind moet trotseren. Ook een e-bike kopen? Kijk dan eens op Bike Store Kuiper. Om de kwaliteit van de fietsen te waarborgen, word het grootste deel van de montage nog steeds gedaan in de hoofdvestiging.

Vogue:

Het fietsmerk Vogue vind de fiets geen vervoersmiddel maar eerder een verlengstuk van uzelf en uw manier van denken. Vogue word geproduceerd met waarden als eenvoud en intelligentie in het achterhoofd. Om iedere persoon individueel aan te spreken kiest Vogue ervoor om fietsen te maken die opvallen. Met een mooi simplistisch design en ontwerp zal een vogue fiets vele hoofden doen keren. fietsmarktplaats.nl verkoopt veel vogue fietsen in verschillende categorien. Als u op zoek bent naar een fiets die u door alle weersomstandigheden heen loodst kijkt u bij onze elektrische fietsen. Wilt u een fiets voor in de grote stad? Kijk dan is tussen onze Vogue stadsfietsen. Bent u op zoek naar een fiets voor uw zoon of dochter? Uiteraard heeft Bike Store Kuiper ook kinderfietsen.

 Overige links

Fietssleutelservice
Fietssleutelservice
Dit is de webwinkel voor het bestellen van uw fietssleutel. Voor diverse merken kunt u hier terecht.
Fietsvakshop
Fietsvakshop
Webshop Fietsvakshop
Gazelle CityGo
Gazelle CityGo
Gazelle CityGo
Onze winkel 24/7
Onze winkel 24/7
Neem eens een kijkje in onze winkel en zie ons verrassend groot en gevarieerd assortiment.


Deel het met uw vrienden!


WINKELMANDJE
NIEUWS

Fietsflex, voor elke wens een passende fiets.
Voor elke wens een passende fiets. »