Bereken framemaat Zadelmeting Financiering Sleutelservice Haal- en brengservice Verzekering
Nieuw Gebruikt
Informatie Algemene voorwaarden
CONTACT
Bike Store Kuiper BV
Verbindingsweg 9
9781 DA Bedum
T (050) 301 37 65

Openingstijden

Ma:  13.00-18.00
Di:  08.00-18.00
Wo:  08.00-18.00
Do:  08.00-18.00
Vr:  08.00-18.00
Za:  09.00-17.00
 Gesloten

Bike Store Kuiper Bedum: uw Fietsmarktplaats

Bike Store Kuiper is een moderne fietsenwinkel in Bedum met een showroom van meer dan 1000m2. Wij verkopen hier nieuwe fietsen van A-merken en diverse andere fabrikanten. Dit allemaal tegen zeer scherpe prijzen! Bike Store Kuiper was voorheen Kuiper Tweewielers en bestaat al sinds 1905. Het bedrijf bestaat dus al meer dan 100 jaar en heeft in de afgelopen eeuw veel veranderingen in de fietsenmarkt meegemaakt. Doordat wij al meer dan een eeuw de beste fietsen aanbieden, kunt u vertrouwen op onze kennis en expertise. Onze medewerkers zijn volledig gecertifieerd om  u de beste service aan te bieden. Ook kunt u vertrouwen op onze vakkundige reparateurs wanneer uw fiets aan een onderhoudsbeurt toe is. Als u niet naar de showroom aan de Verbindingsweg 9 te Bedum kunt komen, halen we uw fiets zelfs voor u op en brengen we hem ook weer langs.

Wij verkopen verschillende soorten fietsen zoals: Elektrische fietsen, Transportfietsen, moederfietsen, omafietsen, stadsfietsen en stadshybrides. Ook kunt u hier terecht voor gebruikte fietsen. Uiteraard zijn deze fietsen volledig gereviseerd en zo goed als nieuw! Ons merken aanbod bestaat onder andere uit Batavus, Gazelle, Sparta, Koga, Flyer, Cortina, Tern, Loekie, Qwic, Victoria en Giant. Wij helpen u in onze winkel graag aan een fiets die echt bij u past, zodat u er een lange tijd van kunt genieten. Omdat we al meer dan een eeuw fietsen leveren in de provincie Groningen, kunnen we zorgen dat u met een fiets naar huis gaat die bij u past, waar u veel plezier aan kunt beleven! Kom langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden.

Locatie van de Fietsmarktplaats van het Noorden

Wij zijn gevestigd aan de Verbindingsweg 9 te Bedum. De winkel staat aan de rand van het dorp, met eigen ruime (gratis) parkeerplaatsen. De winkeloppervlakte is meer dan 1000m2! Dit komt allemaal ten goede aan de kwaliteit en de service die wij u kunnen bieden. Hieruit volgde ook de benoeming van beste Bike Totaal Winkel van 2010! Wij zijn onlangs door Koga benoemd als hun nieuwste aanwinst en zijn zeer trots op onze Koga Store in onze winkel. Koga is een merk dat oorspronkelijk uit Heerenveen komt. De fietsen van Koga vallen in het hogere segment, dit is te zien de afwerking van de fietsen. Verder worden de fietsen onderworpen aan verschillende tests en zijn ze erg duurzaam. U kunt bij ons een proefrit maken voor de deur. We hebben hier een fietspad waar u dit veilig op kunt doen. Daarnaast hebben wij een zadelmeetsysteem in onze winkel die via de computer de perfecte zadelafmetingen berekent voor u. Dit zal ervoor zorgen dat u nooit meer zadelpijn zult hebben! Wilt u even wachten op uw reparatie en/of servicebeurt? U kunt dit doen onder het genot van een gratis kopje koffie, cappuccino , thee of chocolademelk. Voor de ontspanning ligt er altijd een dagverse krant.

Onze Website

We hebben ook een geheel vernieuwde website. De website geeft veel informatie over ons bedrijf, de achtergronden van onze winkel en de merken die wij aanbieden. U kunt de verschillende soorten fietsen die wij te koop hebben staan en de andere services bekijken door het assortiment te doorlopen. U vind op onze website ook links naar de social media accounts (Twitter en Facebook) die wij gebruiken om onze klanten op de hoogte te houden van aanbiedingen, updates en andere leuke nieuwtjes. Volg ons op sociale media om te profiteren van alle tijdelijke acties!

Contact met Bike Store Kuiper

Heeft u verdere vragen over de diensten en producten die wij aanbieden, of wilt u een advies over welke fiets bij u past? Kom dan gerust is langs bij Bike Store Kuiper. Wij zijn te vinden aan de Verbindingsweg 9 te Bedum. Als u moeite heeft met de winkel vinden kunt u de routeplanner gebruiken. Als u vragen heeft kunt u ook bellen naar 0503013765 of een e-mailtje sturen naar kuiper@fietsmarktplaats.nl . U kunt ook het contactformulier invullen. Wilt u gebruik maken van onze haal en breng service? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailtje!Deel het met uw vrienden!


WINKELMANDJE
NIEUWS

Fietsflex, voor elke wens een passende fiets.
Voor elke wens een passende fiets. »