Fietsenwinkel in Zuidhorn

Wanneer mensen zoeken op “Fietsenwinkel Zuidhorn” komen ze er soms achter dat in de directe regio geen geschikte fietsenzaak te vinden is. Dit betekent dat je al snel verder gaat zoeken. Wellicht dat dit ook de reden is dat u bij Bike Store Kuiper bent uitgekomen. Bij ons kunt u terecht voor veel verschillende typen fietsen en accessoires. U vindt ons aan de Verbindingsweg 9 te Bedum. Dit betekent dat onze fietsenwinkel vanuit Zuidhorn op slechts een kleine 20 minuten rijden ligt.

Wilt u alvast een impressie krijgen van ons aanbod? Neem dan alvast een kijkje in onze webwinkel. Hier kunt u de fiets ook alvast bestellen. We kunnen het echter goed begrijpen dat u eerst de fiets wilt bekijken en een proefrit wilt maken. Kom langs in onze fietsenwinkel en we gaan samen op zoek naar de meest ideale fiets voor u!

Waarom u voor een fietsenwinkel Zuidhorn uitrijdt

Behoort u tot de mensen die in Zuidhorn geen geschikte fiets kan vinden? Niet getreurd! Bij ons vindt u namelijk wél de fiets waar u al zo lang naar op zoek bent. Naast een ruim assortiment aan A-merken fietsen als Giant, Batavus en Gazelle, vindt u bij ons ook fietsaccessoires. Een fietsenmaker nodig? Ook dan zit u bij ons goed! Benieuwd naar ons gevarieerde aanbod? Onze fietsen zijn onder te verdelen in onder meer:

  • Elektrische fietsen (e-bikes)
  • Stadsfietsen
  • Kinderfietsen
  • Transportfietsen
  • Tourfietsen

Hebben wij de fiets die u zoekt momenteel niet op voorraad of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze fietsexperts. Wij staan klaar om u te helpen.

Fiets kopen in Zuidhorn
Fietsenwinkel Zuidhorn
Fietsenzaak Zuidhorn

 

Geschikte fietszaak voor uw rit

Iedereen wenst voor zijn rit een bepaald soort fiets. Als u voor onze fietsenzaak vanuit Zuidhorn bezoek, willen wij ook dat u met een tevreden gevoel onze winkel verlaat. Daarom geven we u graag het beste advies. Bent u veel onderweg met de fiets? Dan is de kans groot dat een elektrische fiets hiervoor het meest geschikt is. Gaat het om kleine stukjes? Wellicht dat een stadsfiets dan toch beter past. Iedere type fiets heeft zo zijn voordelen, die we u graag uitleggen in onze fietsenzaak in de buurt van Zuidhorn.

Heeft u advies nodig over welk type fiets het beste bij u past? Bel ons dan gerust! Uiteraard bent u tijdens onze openingstijden ook altijd welkom in onze fietsenwinkel voor advies. De fietsen zijn 100% rijklaar en vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen.

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Wij zijn naast Zuidhorn actief in onder meer de volgende regio's:

Uw nieuwe fiets in Zuidhorn thuisgebracht

Als u al weet welke fiets u wilt hebben, kunt u deze natuurlijk direct online bestellen. In dit geval krijgt u de fiets snel thuisbezorgd in Zuidhorn. Weet u nog niet precies welke fiets u wilt hebben? Dan raden wij u aan langs te komen in onze showroom. Zo kunt u rustig alle modellen bekijken en eventueel een proefrit maken. We gaan samen met u op zoek naar de fiets die het beste bij u past. Dit is een van de redenen waarom mensen voor een fietsenwinkel Zuidhorn uitrijden.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering