Fietsenwinkel Uithuizen

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel? Uithuizen is een plaats waar inmiddels veel van onze fietsen rondrijden. Als u van plan bent om een nieuwe fiets te kopen, dan nodigen wij u graag uit in onze fietsenzaak. U vindt de winkel van Bike Store Kuiper op een kleine 20 minuten rijden in Bedum. Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte modellen. Hierdoor vindt u altijd een geschikte fiets bij uw budget.

Kom daarom langs in onze winkel. Koopt u uw nieuwe fiets liever online? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Bekijk alle fietsen in onze webshop, bestel direct en krijg uw fiets gewoon thuisbezorgd.

Waarom wij als Fietsenwinkel Uithuizen als focus hebben

Voor een fietsenwinkel in Uithuizen is het belangrijk dat zij zich specialiseren en een breed aanbod bieden. Kunt u in het dorp echter geen geschikte fiets vinden? Als specialist in de verkoop van fietsen hebben wij in de nabijheid van Uithuizen een grote fietsenwinkel. Wij hebben een enorm assortiment aan diverse typen fietsen.

Assortiment fietsen bij Bike Store Kuiper Uithuizen
Fietsenwinkel Uithuizen Bike Store Kuiper
Fietsenwinkel Uithuizen Werkplaats onderhoud

 

In onze showroom kunt u terecht voor elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, omafietsen, transportfietsen en meer. Tevens bieden wij ook fietsendragers, waarmee u moeiteloos uw fiets achterop uw auto of camper plaatst en andere accessoires.

Geschikte fiets voor uw rit

Zit u veel op de fiets en bent u hierbij vaak lang onderweg. Dan kan het zijn dat het verstandig is om een investering te doen in een elektrische fiets. Moet u vaak kinderen of zware spullen vervoeren? Dan kan een bakfiets zeer goed van pas komen. Iedere type fiets heeft zo zijn voordelen. In onze fietsenzaak in de buurt van Uithuizen kunt u terecht voor topmerken als Giant, Gazelle en Sparta.

Wilt u advies ontvangen over welk type of model het beste met uw wensen samengaat? Bel ons dan gerust! Uiteraard bent u tijdens onze openingstijden ook altijd welkom in onze fietsenwinkel voor advies. De fietsen zijn 100% rijklaar en vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen.

Snel en eenvoudig besteld

Weet u al welke fiets u wilt hebben? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Twijfelt u nog over de fiets? Kom dan gerust langs bij Bike Store Kuiper om een proefrit te maken. Toch niet helemaal wat u zocht? Dan gaan we samen met u op zoek naar een fiets die wel bij u past. Samen zorgen we ervoor dat u een fiets aanschaft die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook nog eens betaalbaar is.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering