Fietsenwinkel Stadskanaal

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel? Stadskanaal is slechts een half uur rijden verwijderd van onze grote showroom. Hier vindt u meer dan 1.000 m2 fietsplezier met een groot aanbod nieuwe en tweedehands fietsen. Denk aan populaire modellen zoals elektrische fietsen of transportfietsen. Kom vanuit Stadskanaal naar onze winkel om de fietsen te bekijken en een proefrit te maken. Daarnaast kunt u ons grote aanbod ook online bestellen. Daarom is Bike Store Kuiper uw fietsenwinkel nabij Stadskanaal.

Goede service bij fietsenwinkel Stadskanaal

Onze fietsenwinkel vlakbij Stadskanaal is al sinds 1905 gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van nieuwe en tweedehands fietsen. Daarbij staat onze fietsenwinkel in de regio bekend om de goede service door onze medewerkers. Wij snappen namelijk dat er veel komt kijken bij het kopen van een fiets. Het is niet een maandelijkse aankoop, daarom is het van belang dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden en een fiets uitzoekt die aansluit op uw wensen

In onze fietsenwinkel dichtbij Stadskanaal vindt u een groot aanbod fietsen van enkel hoge kwaliteit in verschillende modellen, maten en prijsklassen. Denk aan populaire merken zoals Batavus, Gazelle of Giant. Ons assortiment biedt verschillende soorten nieuwe en tweedehands fietsen nabij Stadskanaal zoals:

Koop uw nieuwe of tweedehands fiets in onze winkel

Weet u al welk model fiets uw voorkeur heeft? In onze winkel kunt u een proefrit maken op een fiets om te kijken of deze voorziet in uw wensen. Wij adviseren u graag om een passende fiets te vinden voor uw situatie.  Zo kunnen wij de ideale framemaat berekenen of een uitgebreide zadelmeting uitvoeren. Hiermee weet u zeker dat de fiets past bij uw postuur.

Ook als uw fiets toe is aan onderhoud of reparatie kunt u bij ons terecht. Hierbij bieden wij een gratis haal- en brengservice binnen een straal van 35km vanaf onze winkel aan de Verbindingsweg 9 in Bedum. Daarom zijn wij dé specialist in de regio voor verkoop, onderhoud én reparatie van fietsen. Kom dus snel langs bij Bike Store Kuiper om ons grote aanbod te bekijken en uit te proberen. Zien we u binnenkort in onze fietsenwinkel Stadskanaal?


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering