Fietsenwinkel Selwerd

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel? Delfzijl ligt vlakbij de showroom van Bike Store Kuiper. Op slechts een half uur rijden vindt u hier een grote winkel met zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Denk aan verschillende modellen zoals elektrische fietsen, stadsfietsen of transportfietsen. Ook kunt u bij onze fietsenwinkel vanuit Delfzijl een online bestelling plaatsen. Wij leveren de fiets dan gratis bij u thuis!

Bike Store Kuiper levert fietsen door heel Nederland, maar is vooral een begrip in regio Groningen. Onze winkel staat bekend om de goede service en het deskundige advies van onze medewerkers. Bij het kopen van een fiets komt namelijk veel kijken. Wanneer u zoekt op fietsenwinkel Delfzijl kan het voorkomen dat u deze goede service en advies niet direct vindt. Kom daarom langs in onze showroom of bestel online bij Bike Store Kuiper!

 

Groot aanbod fietsplezier in onze fietsenwinkel nabij Delfzijl

In onze fietsenwinkel nabij Delfzijl vindt u maar liefst 1000m2 fietsplezier. Wij snappen dat een fiets een grote aankoop is en u daarover advies wilt. Wij kunnen u informeren over de verschillende soorten vervoersmiddelen, zodat u een gedegen keuze kunt maken. Kom daarom voor een advies op maat langs in onze fietsenwinkel.

Delfzijl heeft een mooie omgeving om te fietsen. Of u nu een fiets gebruikt om dagelijks naar uw werk te fietsen of om uw kinderen naar school te brengen. Wij hebben een groot aanbod met verschillende modellen van bekende merken zoals:

  • Gazelle;
  • Giant;

Bij alle fietsen die wij verkopen vinden wij kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat de fietsen die wij aanbieden aan deze eisen voldoen. Hierdoor kunt u er een lange tijd veel plezier van beleven!

Naast verkooppunt zijn wij ook uw fietsenmaker in Delfzijl

Wij verkopen niet alleen fietsen, maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Als uw fietsenmaker bij Delfzijl bieden we een gratis haal- en brengservice aan binnen een straal van 35 km van onze fietsenwinkel in Bedum. Deze service is een uitkomst als u weinig tijd heeft, maar uw fiets nodig een onderhoudsbeurt kan gebruiken of toe is aan reparatie. Wilt u gebruik maken van deze service of meer informatie over ons als fietsenmaker Delfzijl? Dan kunt u online een afspraak maken met onze werkplaats.

Ook te vinden bij u in de buurt

Naast Selwerd vallen de volgende regio’s ook onder ons servicegebied:

 

Voor ieder gebruik een geschikte fiets in onze winkel

Door ons ruime aanbod vindt u voor iedere tocht in Delfzijl wel een fiets in onze fietsenwinkel. Naast nieuwe fietsen vindt u ook een aanbod tweedehands fietsen vanuit Delfzijl, welke ook aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Op al onze nieuwe fietsen bieden wij een garantieperiode van 24 maanden, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. In onze fietsenwinkel vlakbij Delfzijl hebben wij een ruim aanbod verschillende modellen zoals:

Kom langs in onze fietsenwinkel vanuit Delfzijl

Bike Store Kuiper bestaat al sinds 1905, dus is al een eeuw gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van fietsen. Hierbij zijn wij gedreven om u te vertellen weke fiets het beste bij u past. Belangrijk is dat al onze klanten met een goed gevoel en de juiste fiets onze winkel verlaten richting Delfzijl.

Kortom, bij ons is voor iedereen een ideale fiets te vinden. U vindt ons op nog geen half uur rijden. Kom daarom langs bij Bike Store Kuiper. Zien we u binnenkort in onze fietsenwinkel Delfzijl?


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering