Fietsenwinkel in Roden

Heeft u op Google gezocht naar ‘Fietsenwinkel Roden’? Dan is de kans aanwezig dat u in de regio precies vindt wat u zoekt. Indien dit niet het geval is, is er nog altijd geen reden tot paniek. Wij zijn een gespecialiseerde fietsenzaak in de regio. Met een showroom in Bedum en een eigen online winkel voor fietsen is bij ons een compleet aanbod te vinden. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen e-bikes, kinderfietsen, bakfietsen en veel meer.

Kom langs in onze fietsenwinkel, op slechts een half uurtje rijden vanaf Bedum. Uiteraard kunt u uw nieuwe fiets ook gewoon online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat deze netjes wordt thuisbezorgd.

Fietsenwinkel Roden: Bij ons vindt u wat u zoekt!

Als voor een fietsenwinkel Roden niet voldoet, is het belangrijk dat u naar een winkel gaat waar u wel de juiste fiets vindt. Als het gaat om fietsen, vindt u in ons uitgebreide assortiment altijd een geschikt model.

In tegenstelling tot veel standaard zaken kunt u bij ons terecht voor hoge kwaliteit fietsen van topmerken. Heeft u een specifieke model in gedachten, of wilt u advies ontvangen van onze experts? Bel ons dan gerust of kom langs in onze showroom! Naast fietsen vindt u hier ook diverse accessoires zoals kinderzitjes, helmen en veel meer.

Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen in Bedum? Een groot gedeelte van ons assortiment is ook online te bekijken en te bestellen. Hierdoor heeft u het bij ons altijd voor het kiezen.

Fiets kopen in Roden
Fietsenwinkel Roden
Fietsenzaak accessoires Roden

 

De beste in de omgeving

Een nieuwe fiets vindt u gemakkelijker dan u wellicht denkt. U moet er alleen voor op de juiste plaats zijn. Als u er na een zoektocht achter komt dat Hoogezand niet de geschikte plaats is voor de aanschaf van een fiets, nodigen wij u graag uit in onze fietsenzaak. In 30 minuten bent u in Bedum en kunt u een geschikte fiets kopen. Wij hebben een prachtige showroom en u bent altijd welkom om een proefrit te maken!

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Wij zijn naast Haren actief in onder meer de volgende regio's:

Fiets in Roden gratis bezorgd

Weet u al welke fiets u wilt hebben? Bestel deze dan direct in onze online fietsenwinkel. Deze wordt dan gratis bij u bezorgd in Roden. Ook als u langskomt in onze showroom en hier een geschikte fiets heeft gevonden, kunnen wij deze voor u bezorgen. We bezorgen uw fiets, nadat we uw betaling hebben ontvangen, gewoon bij u aan huis. Hierdoor hoeft u voor onze fietsenwinkel Roden niet te verlaten! Toch liever een proefrit maken? Kom dan langs in onze fietsenzaak in Bedum.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering