Fietsenwinkel in Noordwolde

Zoekt u een nieuwe fiets maar ontbreekt de juiste fietsenwinkel? Noordwolde ligt op nog geen 10 minuutjes rijden van onze fietsenzaak. In onze showroom grote showroom van wel 1000 m² hebben wij de meest uiteenlopende modellen voor u staan. Deze kun u hier rustig bekijken en zelfs een proefrit maken.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de nieuwste fietsen, ook hebben wij een gevarieerd aanbod van tweedehands modellen. Onze fietsenwinkel nabij Noordwolde is al sinds 1905 gespecialiseerd op het gebied van verkoop en onderhoud.

Komt het even niet uit om naar onze showroom te komen? Geen probleem. Ons brede aanbod fietsen is eenvoudig online te bestellen! Wij komen uw nieuwe fiets dan u thuis afleveren. Daarom is Bike Store Kuiper uw fietsenwinkel nabij Noordwolde!

Vindt uw droomfiets bij onze fietsenwinkel Noordwolde

Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het uitzoeken van een fiets. Bike Store Kuipers staat al jaren bekend om de hoogwaardige service die onze deskundige medewerkers bieden. Het is belangrijk dat u de juiste fiets vindt, die goed bij uw lichaam past. Daarom is het van belang dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden. Zo vindt u de beste fiets die bij uw wensen aansluit.

In onze fietsenwinkel vlak bij Noordwolde hebben wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige kwaliteit voor u staan. Bij ons kunt u terecht voor de beste merken zoals Giant, Gazelle of Batavus. Naast de diversiteit in merken hebben wij ook veel verschillende soorten fietsen, zoals:

 

U bent van harte welkom in onze fietsenwinkel vlak bij Noordwolde voor een proefrit!

Profiteer van hoogwaardige service bij onze fietsenzaak

Niet alleen verkopen wij in onze fietsenzaak nabij Noordwolde een ruim aanbod van prachtige fietsen. Ook kunt u bij ons terecht voor de beste service en onderhoudt. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en veel kilometers kunt genieten, daarom mag u altijd met uw fiets langskomen voor een onderhoudsbeurt.

Bent u niet in de mogelijkheid langs te komen in onze showroom nabij Noordwolde? Dat is voor ons helemaal geen probleem. Wij bieden een gratis haal- en brengservice binnen een straal van 35 km vanaf onze winkel in Bedum. Onze specialisten halen uw fiets op en komen deze ook weer thuis brengen. Niet voor niets  staan wij bekend als dé specialist van de regio.

Kom dus gauw langs bij Bike Store Kuiper voor een proefrit op een van onze prachtige modellen. Tot snel in onze fietsenwinkel nabij Noordwolde!

 

 

 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering