Fietsenwinkel in Muntendam

Bent u erachter gekomen dat voor een fietsenwinkel Muntendam niet voldoet? Kijk dan eens verder! Bike Store Kuiper heeft een fietsenspeciaalzaak niet al te ver van Muntendam. In onze showroom aan de Verbindingsweg 9 in Bedum kunt u meer dan 100 modellen komen bewonderen. Natuurlijk mag u ook een proefrit maken, zodat u zeker weet dat uw nieuwe fiets lekker fietst!

    

Met een winkeloppervlakte van wel 1000m2 zijn wij een van de grootste fietsenzaken in Groningen en omgeving. Daarnaast hebben wij een uiteenlopend assortiment waardoor u altijd een geschikte tweewieler vindt! Zowel nieuwe als tweedehands modellen zijn ruimschoots bij ons verkrijgbaar. Onze fietsenwinkel is eenvoudig bereikbaar en u kunt uw auto gratis parkeren voor de deur.

Ook hebben wij ons uitgebreide aanbod voor u beschikbaar in onze webshop. Wij zorgen dat u uw nieuwe fiets thuis krijgt geleverd. Kies voor Bike Store Kuiper als uw fietsenwinkel nabij Muntendam!

Echte fietsspecialisten in dé fietsenwinkel nabij Muntendam

Het is dan wel een half uurtje rijden, maar dat is het zeker waard om onze fietsenwinkel vanuit Muntendam te bezoeken. Veel van onze fietsen rijden al rond in deze regio. Niet alleen vanwege ons uiteenlopende aanbod van nieuwe en tweedehands fietsen komen veel mensen naar onze winkel, ook vanwege de hoogwaardige kwaliteitsmerken zoals Sparta en Gazelle.

De modellen die wij onder andere verkopen:

 

Wilt u graag een proefrit maken op een van deze fietsen? Geen probleem. Kom langs in onze fietsenwinkel vlakbij Muntendam!

Profiteer van service op maat bij onze fietsenspeciaalzaak

Naast ons uitgebreide aanbod, staat Bike Store Kuiper bekend om zijn persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit. Met al meer dan 100 jaar ervaring zijn wij een zeer gespecialiseerde fietsenzaak!

Heeft uw fiets bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Breng uw fiets dan gerust langs. Ook als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij halen de fiets dan bij u thuis op en brengen hem ook weer terug.

De perfecte fiets vindt u bij de fietsenzaak vlakbij Muntendam

Zeker als het aanbod van fietsenzaak in de omgeving Muntendam niet toereikend is, gaat u in andere plaatsen zoeken. Dan komt u al gauw terecht bij Bike Store Kuiper in Bedum, waar u ook op de juiste plaats bent voor elektrische fietsen. Deze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Kom langs in onze uitgebreide showroom en probeer diverse modellen, zodat u altijd een geschikte fiets vindt!

Vind ons in de volgende regio’s

Naast Muntendam, hebben wij in meer regio’s mensen blij mogen maken met nieuwe of tweedehands fietsen. Zo rijden onze fietsen rond in:

Bike Store Kuiper: Kom langs in onze showroom!

Al meer dan 100 jaar zijn wij specialist op het gebied van fietsen, bijbehorende accessoires en onderhoud. Dus ook wanneer uw fiets een beurt nodig heeft of gebreken vertoont, kunt u bij ons terecht. Wilt u extra zekerheid, dan bent u ook in de mogelijkheid uw fiets bij ons te laten verzekeren. Zo kunt u zonder zorgen op pad!

Benieuwd geworden naar onze showroom? Wij heten u van harte welkom in onze prachtige fietsenwinkel nabij Muntendam!


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering