Fietsenwinkel in Muntendam

 

Bent u erachter gekomen dat voor een fietsenwinkel Muntendam niet voldoet? Kijk dan eens verder! Bike Store Kuiper heeft een fietsenspeciaalzaak niet al te ver van Muntendam vandaan. In onze showroom aan de verbindingsweg 9 in Bedum kunt u meer dan 100 modellen komen bewonderen. Natuurlijk mag u ook een proefrit maken, want dat is wel zo prettig.

    

Met een winkeloppervlakte van wel 1000m2 zijn wij de grootste fietsenwinkels in Groningen en omgeving. Daarbij bieden wij een uiteenlopend aanbod waardoor u kunt genieten van enorm veel fietsplezier. Zowel nieuwe als tweedehands modellen zijn ruimschoots bij ons verkrijgbaar. Dus woon je in Muntendam? De fietsenwinkel is eenvoudig bereikbaar en u kunt gratis parkeren voor de deur.

Naast onze prachtige showroom, snappen wij het ook als u uw fiets liever online bestelt. Daarom hebben wij ons uitgebreide aanbod ook voor u beschikbaar in onze webshop. Wij zorgen dat u uw nieuwe fiets bij u thuis krijgt geleverd. Kies voor een Bike Store Kuiper als uw fietsenwinkel nabij Muntendam!

Echte fietsspecialisten in de fietsenwinkel Muntendam

Ondanks het half uurtje rijden, is dat het zeker waard om onze fietsenwinkel vanuit Muntendam te bezoeken. Veel van onze fietsen zijn te vinden in deze regio. Niet alleen om ons uiteenlopende aanbod van nieuwe en tweedehands fietsen komen veel mensen naar onze winkel, ook vanwege de hoogwaardige kwaliteitsmerken zoals Sparta en Gazelle. De modellen die wij onder andere verkopen:

 

Wilt u graag een proefrit maken op een van deze fietsen? Geen probleem. Kom voor onze fietsenwinkel Muntendam uit!

Profiteer van service op maat bij onze fietsenspeciaalzaak

Naast ons uitgebreide aanbod, staat Bike Store Kuiper bekend om zijn persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit. Met al meer dan 100 jaar ervaring zijn wij zeer gespecialiseerd op het gebied van fietsen.

Heeft uw fiets bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Breng uw fiets dan gerust langs. Ook als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij halen de fiets dan bij u thuis op en brengen hem ook weer terug.

De perfecte fiets vindt je bij de fietsenzaak in Muntendam

Zeker als het aanbod in de omgeving Muntendam niet toereikend is, gaat u in andere plaatsen zoeken. Tegenwoordig zijn elektrische fietsen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet gek dus dat veel mensen voor een elektrische fiets naar Bike Store Kuiper komen.

Vindt ons in de volgende regio’s

Naast Muntendam, hebben wij in meer regio’s mensen blij mogen maken met nieuwe of tweedehands fietsen. Zo rijden onze fietsen rond in:

 

Bike Store Kuiper: Kom langs in onze showroom!

Al meer dan 100 jaar zijn wij specialist op het gebied van fietsen, bijbehorende accessoires en onderhoud. Dus ook wanneer uw fiets een beurt nodig heeft of gebreken vertoont, kunt u bij ons terecht. Wilt u extra zekerheid, dan bent u ook in de mogelijkheid uw fiets bij ons te laten verzekeren. Zo kunt u zonder zorgen op pad!

Benieuwd geworden? Wij heten u van harte welkom in onze prachtige fietsenwinkel nabij Muntendam!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering