Fietsenwinkel Lewenborg

Wanneer u zoekt op  Fietsenwinkel Lewenborg krijgt u wellicht niet het gewenste resultaat om de hoek. Dan gaat u al snel verder kijken. U bent van harte welkom in de showroom van Bike Store Kuiper. Wij zijn gevestigd aan de Verbindingsweg 9 in Bedum, op slechts een kwartiertje rijden vanaf Lewenborg. Kom langs om onze fietsen te bekijken en direct een proefrit te maken. We helpen u in onze fietsenwinkel graag aan een nieuwe, geschikte fiets die past bij uw behoeften. U vindt een grote verscheidenheid aan modellen, waaronder elektrische fietsen, stadsfietsen en transportfietsen. Woont u in Lewenborg en bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan langs bij Bike Store Kuiper!

Koopt u uw nieuwe model fiets liever vanuit huis? Ook dat is mogelijk! Bestel gemakkelijk en snel in de webshop en ontvang spoedig uw fiets in onze online fietsenzaak. Wij leveren de fiets dan bij u af.

Heeft u verder nog vragen? Bel ons dan gerust!

Specialistische fietsenwinkel Lewenborg

Bij Bike Store Kuiper leveren wij fietsen door heel Nederland. We hebben ons echter gespecialiseerd in de levering in de provincie Groningen. Hier hebben wij voornamelijk voor gekozen om u een betere service te kunnen verlenen.

Assortiment fietsen bij Bike Store Kuiper Lewenborg
Fietsenwinkel Lewenborg Bike Store Kuiper
Fietsenwinkel Lewenborg Werkplaats onderhoud

 

Bij het kopen van een fiets komt veel kijken. Het is bovendien een aankoop die u niet vaak doet. Daarom is het van belang dat u zich goed laat informeren. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel voor advies op maat.

In ons assortiment vindt u enkel hoge kwaliteit fietsen in verschillende modellen, maten en prijsklassen. De belangrijkste merken zijn hierbij Gazelle, Giant en Batavus. Wij hebben een ruim assortiment fietsen die zijn onderverdeeld in:

Elektrische fiets wint aan populariteit

Voornamelijk de Elektrische fietsen worden steeds populairder. Dit is niet zo vreemd als u zich bedenkt wat deze fietsen te bieden hebben. Wij hebben e-bikes van diverse merken in het assortiment, waaronder: Gazelle, Giant en Batavus. Onze elektrische fietsen zijn ideaal om vanuit Lewenborg naar de stad te fietsen of voor fietstochten door de provincie. Dankzij het uitgebreide assortiment vindt u eenvoudig de fiets voor uw rit. Kom langs in de showroom om alle fietsen te bekijken én te proberen. U kunt namelijk altijd een proefrit komen maken.

Service op maat bij uw fietsenwinkel in Lewenborg

Heeft uw elektrische fiets of andere bike onderhoud nodig? Bike Store Kuiper is al sinds 1905 gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van fietsen. Hierdoor kunnen we u service op maat leveren. We kunnen voor u de ideale framemaat berekenen of een zadelmeting uitvoeren. Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Fiets halen en brengen in Bedum en omgeving is in een straal van 35km gratis.

Waarom uw fiets kopen bij Bike Store Kuiper?

Bij Bike Store Kuiper is altijd een passende fiets te vinden voor uw situatie. Kom daarom snel langs in onze showroom in Bedum. U vindt ons op nog geen kwartier rijden vanaf Lewenborg. Ideaal dus om even een bezoek te brengen! Mogen we u binnenkort verwelkomen in onze fietsenwinkel in Bedum?


Terug




Deel het met uw vrienden!

Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

Routebeschrijving



Facebook


Financiering