Fietsenwinkel in Leek

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel in Leek of omgeving? Bij Bike Store Kuiper kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan verschillende soorten fietsen. Vanaf Leek is het via de A7 en N370 slechts een half uurtje rijden met de auto naar de nummer 1 in fietsen! In onze uitgebreide showroom vindt u een uitgebreid aanbod aan fietsen van topmerken.

Door ons aanbod is er altijd een geschikte fiets te vinden voor dagelijks gebruik. De aanschaf van een nieuwe tweewieler kan gezien worden als een grote aankoop. Zeker als u kiest voor een van onze luxe modellen. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Dankzij onze persoonlijke begeleiding bij het uitzoeken van een fiets, vindt u altijd het meest geschikte model.

Fietsenwinkel Leek – Bike Store Kuiper heeft wat u zoekt!

Als gespecialiseerde fietsenwinkel richten wij ons onder meer op Leek en omgeving. Wij willen fietsen namelijk toegankelijk maken voor iedereen. Iedereen die er in het dagelijks leven graag op uit gaat en op zoek is naar een nieuwe fiets, is bij ons aan het juiste adres. Kies uit onder meer stadsfietsen, elektrische fietsen, transportfietsen en kinderfietsen. Hierbij kunt u kiezen uit merken als Batavus, Gazelle en Giant.

Fietsenzaak Bike Store Kuiper
Fietsaccessoires
Fietsenwinkel Leek

 

Een fiets die aansluit bij uw behoeften

Gaat u de fiets gebruiken om naar uw werk te gaan? Dan biedt een elektrische fiets uitkomst. Zeker als het een stukje fietsen is. Als fietsspecialist, gelegen in de nabijheid van Leek, kunt u in onze grote fietsenzaak terecht voor uw nieuwe tweewieler. Gebruikt u de fiets voor kleinere afstanden zoals naar het werk, voor boodschappen of als schoolfiets? Dan is de stadsfiets hier ideaal voor! Tevens bieden wij diverse accessoires aan.

Snel geleverd

Bent u benieuwd naar onze collectie fietsen of wilt u direct een specifiek model bestellen? Bekijk en bestel onze fietsen dan eenvoudig via de webshop. De specialisten van Bike Store Kuiper Bedum komen uw nieuwe fiets rijklaar bij u thuis afleveren. Wij hanteren een snelle levering, zodat u snel van uw nieuwe fiets kunt genieten. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom.

Zijn er nog wat vragen die u graag telefonisch beantwoord wilt hebben? Bel ons dan gerust op (050) 301 37 65! Op die manier bent u volledig geïnformeerd, voordat u onze fietsenwinkel vanuit Leek bezoekt.

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Wij zijn naast Leek actief in onder meer de volgende regio's:


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering