Fietsenwinkel in Hoogezand

Als u op zoek bent naar een nieuwe fiets is de kans groot dat u heeft gezocht op ‘Fietsenwinkel Hoogezand’. U vindt onze Fietsenzaak in Bedum op slechts 20 minuten rijden vanaf Hoogezand. Kom langs om onze uitgebreide collectie te bekijken en om een proefrit te maken. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te helpen waar nodig.

 

Ook kunt u natuurlijk uw fiets gemakkelijk online bestellen. Neem een kijkje op onze website of kom langs in onze fietsenwinkel vlakbij Hoogezand.

Waarom u voor onze fietsenwinkel Hoogezand uit moet

Voor een goede fietsenwinkel voldoet Hoogezand niet altijd. Daarom kiezen veel mensen uit Hoogezand ervoor om naar Bike Store Kuiper te komen. Ook onderscheiden wij ons door een hoge kwaliteit, service en een diversiteit aan producten. Dit zorgt ervoor dat onze klanten uit de gehele provincie naar onze fietsenzaak komen.

 

In onze showroom nabij Hoogezand vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan fietsen. Hierbij kunt u denken aan elektrische fietsen, stadsfietsen, transportfietsen en nog veel meer. Hierom komen klanten vanuit Hoogezand naar Bike Store Kuiper.

Fiets kopen in Hoogezand
Fietsenwinkel Hoogezand Bike Store Kuiper
Fietsenzaak Hoogezand Bike Store Kuiper

 

 • De beste fietsenzaak in de regio

  Als u er na een zoektocht achter komt dat Hoogezand niet de geschikte plaats is voor de aanschaf van een fiets, nodigen wij u graag uit in onze fietsenwinkel. In 20 minuten bent u in Bedum en kunt u een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom. Hier staan al onze modellen voor u klaar en bent u altijd welkom om een proefrit te maken.

  Fietsen in Hoogezand bezorgen wij gratis

  Ook in Hoogezand bezorgen wij fietsen gratis thuis. Nadat u een fiets heeft uitgezocht Ook als u langskomt in onze showroom en hier een geschikte fiets heeft gevonden, kunnen wij deze voor u bezorgen. We bezorgen uw fiets, nadat we uw betaling hebben ontvangen, gewoon bij u aan huis. Zo hoeft u voor een fietsenwinkel Hoogezand niet uit!

  Waar komen onze klanten vandaan

  Naast Hoogezand komen onze klanten bijvoorbeeld uit de volgende gebieden:

   

  Onze klanten komen voornamelijk naar ons toe vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van fietsen, bijbehorende accessoires en onderhoud. Benieuwd geworden naar onze showroom? Kom langs in onze fietsenwinkel Hoogezand!

  Bike Store Kuiper: de fietsenwinkel nabij Hoogezand

  Bike Store Kuiper staat bekend als dé fietsenwinkel nabij Hoogezand. Ook als fietsenmaker zijn wij actief in de omgeving van Hoogezand. Mocht er dus iets mis zijn met uw fiets, dan is Bike Store Kuiper altijd in de buurt.Bent u niet in de gelegenheid om naar onze fietsenzaak in Bedum te komen, dan kunt u altijd gebruik maken van onze haal- en brengservice.

   

  In onze showroom staan onze fietsen altijd voor u klaar. Kom dus langs om een testrit te maken op uw favoriete model. Wij staan te allen tijde voor u klaar. Bike Store Kuiper is niet voor niets dé fietsenwinkel nabij Hoogezand.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering