Fietsenwinkel in Harkstede

Heeft u op: “Fietsenwinkel Harkstede” gezocht en kwamen er weinig resultaten naar voren die aan uw eisen voldoen? Geen paniek! Bike Store Kuiper helpt u in dat geval graag verder. U vindt ons aan de Verbindingsweg 9 in Bedum, op slechts 20 minuutjes rijden vanuit Harkstede. Hier vindt u onze uitgebreide showroom waar u een keuze kunt maken uit een ruim aanbod aan fietsen. Uiteraard kunt u uw nieuwe fiets ook online bestellen in onze webshop.

Kom langs om uw nieuwe fiets uit te zoeken en direct een proefrit te maken. Advies nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar!

U hoeft voor een fietsenwinkel Harkstede niet uit

Wilt u in Harkstede een fiets kopen in onze fietsenwinkel? Dan kan veilig en snel in onze webshop. Op de website vindt u een ruim aanbod  aan verschillende merken en typen fietsen. Hier vindt u onder meer elektrische fietsen, kinderfietsen, transportfietsen en meer.  Bent u op zoek naar een specifiek merk? Kies uit bekende merken als Batavus, Gazelle, Giant, Sparta en Vogue. Alles wordt online geregeld en snel thuisbezorgd!

Bekijk alle fietsen

Ontvangt u liever persoonlijk advies van een van onze medewerkers bij het uitzoeken van uw fiets? Dat begrijpen wij maar al te goed. Een fiets koop je tenslotte niet zomaar. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Zowel telefonisch als in onze showroom in Bedum.

Assortiment fietsen bij Bike Store Kuiper Harkstede
Fiets kopen in Harkstede
Fietsenwinkel Harkstede Bike Store Kuiper

 

Fietsenzaak Bike Store Kuiper

Heeft u moeite met het vinden van een geschikte fiets? Dan bent u zeker niet de enige. Het uitzoeken van een nieuwe fiets hoeft echter helemaal niet lastig te zijn. Heeft u al rondgekeken in Harkstede, maar heeft nu nog geen nieuwe tweewieler kunnen vinden? Maak dan een uitstapje naar Bike Store Kuiper in Bedum. In onze uitgebreide showroom vindt u fietsen in allerlei soorten en maten. Dit is een van de redenen waarom veel mensen vanuit Harkstede naar ons toekomen. Kies uit de nieuwste fietsmodellen en accessoires.

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Wij zijn naast Harksteden actief in onder meer de volgende regio's:

Nieuwe fiets kopen

Bent u er inmiddels van overtuigd dat – wanneer u zoek voor een hoge kwaliteit fietsenwinkel – Harkstede niet voldoet? Dan gaat u al snel verder kijken. Wij staan voor u klaar om de perfecte fiets voor u te vinden. Heeft u al een idee waar u naar zoekt? Ook dan kunnen onze ervaren medewerkers u gerust advies bieden. Als voor een fietsenwinkel Harkstede niet voldoet, komt u langs bij Bike Store Kuiper!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering