Fietsenwinkel in Haren

Heeft u gezocht op “Fietsenwinkel Haren” en heeft u hierbij geen geschikte fietsenzaak gevonden? Geen paniek! In dat geval kunt u altijd terecht in onze showroom. U vindt ons op een klein halfuurtje rijden van Haren, namelijk in Bedum. Hier vindt u Bike Store Kuiper, specialist in de verkoop van fietsen en accessoires. Hierdoor vindt u bij ons altijd een fiets die aansluit bij uw behoeften. We helpen u graag om de perfecte fiets voor uw rit te vinden. Hierbij adviseren we u geheel vrijblijvend.

Waarom u voor een fietsenwinkel Haren uitrijdt

Wanneer u voor een fietsenwinkel Haren uitrijdt, komt u wellicht niet direct terecht in Bedum. Toch nodigen wij u graag uit in onze showroom. Bij ons kunt u namelijk kiezen uit een zeer ruim aanbod aan fietsen en bijbehorende accessoires. Zo verkopen wij merken als Gazelle, Giant en Koga. In onze fietsenzaak vindt u elektrische fietsen, stadsfietsen, transportfietsen en meer.

Assortiment fietsen bij Bike Store Kuiper Haren
Fiets kopen in Haren
Fietsenwinkel Haren showroom

 

Voor ieder wat wils

Zit u veel of langdurig op de fiets? Dan is het belangrijk dat u comfortabel kunt fietsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een elektrische fiets! Dit type is ideaal als het even rijden is naar uw werk of de supermarkt. Maakt u vaak korte ritjes? Dan is een stadsfiets wellicht de ideale fiets voor u.

Ontvangt u graag advies over welk merk, model of type fiets geschikt is voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u tijdens onze openingstijden welkom in onze fietsenwinkel voor advies.

Wij zijn ook werkzaam in uw regio

Wij zijn naast Haren actief in onder meer de volgende regio's:

Snel en eenvoudig besteld

Weet u al welke fiets het moet worden? Kom dan langs bij Bike Store Kuiper om een proefrit te maken. Zo weet u zeker dat u de beste tweewieler koopt voor uw rit. Samen zorgen we ervoor dat u een fiets aanschaft die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook nog eens betaalbaar is. Is voor een Fietsenwinkel Haren niet geschikt, dan verwelkomen wij u graag in onze fietsenzaak in Bedum.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering