Fietsenwinkel Groningen

Bike Store Kuiper staat bekend als dé fietsenwinkel van Groningen! Heeft u een nieuwe fiets nodig? In onze fietsenzaak in Bedum staan meer dan honderd fietsen voor u klaar. Natuurlijk mag u deze fietsen ook even proberen, wanneer u langskomt voor een proefrit. Ook voor reparaties, onderhoud en allerlei accessoires kunt u terecht bij onze fietsenwinkel in Groningen.

Assortiment fietsen bij Bike Store Kuiper GroningenFietsenwinkel Groningen Bike Store KuiperFietsenwinkel Groningen Werkplaats onderhoud

In onze fietsenwinkel in Groningen vindt u diverse soorten fietsen

Een nieuwe fiets kopen doet u in de meest populaire fietsenwinkel van Groningen: Bike Store Kuiper. In het prachtige Bedum ligt onze showroom, waar wij een gigantisch assortiment fietsen uitstallen. Op wel 1000m2 staan allerlei soorten fietsen, waardoor u bij ons altijd uw droomfiets vindt!

Welke type fiets het beste bij u past, is afhankelijk van verschillende factoren. Voor hele fanatieke fietsers hebben we bijvoorbeeld een ruim assortiment aan transportfietsen! Andere soorten fietsen die u in onze fietsenzaak vindt:

Wij leveren alleen de beste kwaliteit, daarom vindt u in ons assortiment veel hoogwaardige merken zoals Batavus, Giant, Gazelle en Kalkhoff. Bent u op zoek naar een specifiek merk in onze fietsenwinkel in Groningen? Neem dan contact met ons op!

Fietsenmaker in Groningen nodig?

Niet alleen beschikt onze fietsenwinkel in Groningen over een ruim assortiment aan fietsen, ook hebben wij een werkplaats waar onze fietsenmakers voor u aan de slag gaan. Is uw fiets bijvoorbeeld kapot of heeft hij een onderhoudsbeurt nodig? Kom naar onze fietsenmaker toe!

Wanneer u vanuit Groningen niet naar onze fietsenmaker kunt komen, bieden wij een speciale haal- en brengservice. Wij halen in dat geval uw fiets op en brengen hem na reparatie gewoon weer bij u thuis. Woont u binnen een straal van 35 kilometer van Bedum? Dan heeft u geluk, wij halen wij uw fiets namelijk gratis op en brengen hem zelfs weer thuis!

De fietsenwinkel in Groningen met de beste service!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met de juiste fiets naar huis gaan. Daarom staan in onze fietsenwinkel in Groningen deskundige medewerkers, die u kunnen voorzien van persoonlijk advies. Daarbij kunnen wij in onze fietsenzaak een speciale framemaatberekening uitvoeren, zodat u inzicht krijgt in welke fiets het beste past bij uw lichaam. Ook voor het perfecte zadel kunnen we een berekening uitvoeren.

Fietst u graag met een beetje extra zekerheid? Dan kunt u uw fiets bij ons laten verzekeren, zodat deze beschermd is tegen bijvoorbeeld diefstal. Zo kunt u met een gerust hart op pad met een rijwiel uit onze fietsenwinkel in Groningen.

Gemakkelijk te bereiken vanuit heel de provincie

Onze fietsenwinkel is vanuit heel Groningen eenvoudig te bereiken. Wij zien veel klanten vanuit de volgende plaatsen bij ons in de showroom:

Ook vanuit een andere omgeving bent u van harte welkom in de fietsenwinkel van Bike Store Kuiper.

Maak een proefrit in onze fietsenwinkel in Groningen

Al met al profiteert u van veel voordelen wanneer u onze fietsenwinkel in Groningen bezoekt. De keuze is reuze, met een gigantisch assortiment van diverse kwaliteitsmerken. Ook vindt u in onze winkel allerlei fietsaccessoires, zodat u goed voorbereid op pad kunt.

Ons aanbod staat niet alleen in onze showroom, maar ook op de website. Zo kunt u eens rustig door alle fietsen neuzen. Liever in het echt bewonderen? Voor het maken van een proefrit bent u van harte welkom in onze fietsenwinkel in Groningen!


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering