Fietsenwinkel in Eelde

Wanneer je op Google zoekt naar ‘Fietsenwinkel Eelde’ dan is de kans aanwezig dat je in de directe regio een fietsenzaak vindt waar je langs wilt gaan. Dit betekent echter niet dat je gelijk een geschikte fiets vindt. Je wilt er tenslotte jaren gebruik van maken, dus hij moet wel goed zijn. Maak je echter geen zorgen als je geen geschikte fiets kunt vinden! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in tweewielers en hebben onze grote showroom in Bedum, wat op een half uurtje rijden vanaf Eelde ligt. Uiteraard kun je ons assortiment ook online bekijken in onze webshop.

Je hoeft voor een fietsenwinkel Eelde niet uit

Aangezien je onze fietsen in Eelde ook gewoon online kunt kopen en laten bestellen, hoef je voor onze fietsenwinkel Eelde niet per se uit. In onze webwinkel vindt u verschillende modellen. Van elektrische fietsen tot stadsfietsen en kinderfietsen. Dit allemaal in verschillende prijsklassen. Hierdoor heb je het bij ons altijd voor het uitkiezen. Deze fietsen zijn door heel Nederland af te leveren. Voor iedereen is een geschikt model te vinden!

Toch begrijpen wij dat u de fiets graag wilt proberen. In dat geval willen wij je graag uitnodigen voor een bezoek aan onze showroom in Bedum. Dan kunnen we je namelijk goed informeren over de fiets die het beste bij jou past. Onze specialisten staan klaar om je verder te helpen. Denk je dat je de ideale fiets gevonden hebt? Maak dan eens een proefrit.

Assortiment fietsen bij Bike Store Kuiper Eelde
Fietsenwinkel Eelde bezorging
Fietsenwinkel Eelde Bike Store Kuiper

 

Elektrische fiets kopen voor lange tochten

Als gespecialiseerde fietsenzaak in Eelde hebben wij een enorm assortiment aan fietsen en accessoires. Bij ons vind je een ruim aanbod aan tweewielers van verschillende merken. Denk hierbij onder meer aan Gazelle, Kalkhoff en Giant, maar ook Koga en Batavus. Heeft u een specifiek fiets in gedachten? We denken graag met u mee!

Elektrische fiets kopen voor lange tochten

Als gespecialiseerde fietsenzaak in Eelde hebben wij een enorm assortiment aan fietsen en accessoires. Bij ons vind je een ruim aanbod aan tweewielers van verschillende merken. Denk hierbij onder meer aan Gazelle, Kalkhoff en Giant, maar ook Koga en Batavus. Heeft u een specifiek fiets in gedachten? We denken graag met u mee!

Wij zijn naast Eelde actief in de volgende regio's:

Fietsreparatie en service op maat

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van uw fiets. Als fietsspecialist voeren wij ook fietsreparaties uit. Dankzij onze ervaring kunnen we u beter van dienst zijn en weten we precies hoe we u het beste kunnen helpen. Dit zorgt ervoor dat we u service en advies op maat bieden. Van het berekenen van de juiste framemaat tot zadelmeting, maar ook van bandenplakken tot reparaties.

Woont u in de regio en moet uw fiets gerepareerd worden? Kom dan langs in de showroom en we helpen u graag verder. Geen tijd of vervoer om de fiets bij ons langs te brengen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice uitkomst. Wij halen uw fiets gratis op en brengen hem ook weer bij u langs.

Snel uw nieuwe fiets in huis met Bike Store Kuiper

Bent u benieuwd naar onze collectie? Kom dan bij ons langs in Bedum. Wilt u liever direct een bepaald model bestellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bestel in dat geval uw nieuwe tweewieler via onze webwinkel! Wij hanteren een snelle levering. Bestel direct en profiteer van gratis bezorging. Kom langs in onze fietsenwinkel in Eelde!


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering