Elektrische fiets lease

Elektrische fiets lease wordt in Nederland steeds populairder. Voor slechts een paar euro per maand  kunt u al een fiets leasen. Steeds meer mensen maken dan ook gebruik van het nieuwe belastingvriendelijke leaseprogramma. Maar ook bedrijven stellen steeds vaker een bedrijfsfiets beschikbaar voor hun werknemers. Als fietsstad wordt in Groningen veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen.

Elektrische lease via werkgever

De elektrische lease regeling is op 1 januari 2020 ingetreden. De bijtelling voor leasefietsen is vastgesteld op 7 procent. Hierdoor is het bijzonder aantrekkelijk voor bedrijven om elektrische fietsen beschikbaar te stellen voor hun personeel. Wilt u uw werknemers gebruik laten maken van deze regeling? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost het leasen van een e-bike?

Een werknemer die via een e-bike lease een fiets ter waarde van drieduizend euro huurt, hoeft slechts 210 euro toe te voegen aan zijn belastbaar inkomen. De netto kosten van de leasefiets bedragen slechts 7 euro per maand. De werkgever betaalt de aankoop van de fiets, of het totale leasebedrag, van de reiskostenvergoeding die werknemers anders zouden ontvangen.

Elektrische fiets leasen of kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische fiets is het goed mogelijk dat u op zoek gaat om de e-bike te kopen. Het is echter ook mogelijk om een fiets te huren. Hierdoor heeft u geen hoge aanschafkosten, maar betaalt u een vast bedrag per maand. Bovendien betaalt u de kosten voor onderhoud, reparaties en verzekering zelf wanneer u de fiets koopt. Wilt u de fiets leasen? Dan kunnen al deze kosten in het maandbedrag opgenomen worden.

Voor welke optie u ook kiest, het is verstandig om dit altijd bij een speciaalzaak te doen. Hierdoor weet u altijd waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties. Bovendien is de service bij een specialist vaak beter.

 

Voor het berekenen van uw mogelijkheden:

 

Interessant voor werkgevers en werknemers

Dankzij de gunstige kosten is het zeer interessant voor werkgevers én werknemers. Bovendien heeft fietsen naar het werk een aantal gezondheidsvoordelen. Zowel het verminderen van emissies als het verbeteren van de gezondheid van werknemers zou ook het bedrijf ten goede komen. Heeft dit uw interesse getrokken? Neem dan contact met ons op.

Wanneer u kiest voor elektrische fiets lease via Bike Store Kuiper, kunnen wij u verder ontzorgen. U kunt namelijk de administratie door ons laten regelen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering