Fiets Kopen bij Bike Store Kuiper?

Sinds 1905 De Fiets Marktplaats van het Noorden! Wanneer u een nieuwe fiets wilt kopen, bent u hier aan het juiste adres! Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van fietsen kopen & fietsen repareren in de gemeente Groningen.

Openingstijden Bike Store Kuiper

Openingstijden:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00


Welkom bij Bike Store Kuiper BV

Koop uw fiets online of kom langs in de winkel: Nieuw of Tweedehands

Wij begrijpen dat een fiets een grote aankoop is. Daarom is goede informatie erg belangrijk. Bij ons in de winkel krijgt u persoonlijke begeleiding bij het uitzoeken van een fiets, wilt u snel de fiets online bestellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

De specialisten van Bike Store Kuiper Bedum komen uw nieuwe fiets rijklaar bij u thuis afleveren. Dé fietsenmarktplaats van Nederland heeft zowel fietsen te koop voor lage prijzen, maar ook de duurdere merken zijn bij ons verkrijgbaar.

Tweedehands fietsen kunt u hier vinden! Door de hoge kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs vindt u bij ons altijd waar voor uw geld. Bent u echter niet helemaal zeker van uw keuze? Kom dan vooral even langs bij ons in de winkel. Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een proefrit te maken op de fiets.

Wanneer u in de stad Groningen woont en op zoek bent naar een fiets, bekijkt u de volgende locaties: fietsenwinkel lewenborg of fietsenwinkel beijum. Wij hopen u snel te verwelkomen in onze fietsenzaak! U vindt ons aan de verbindingsweg 9, Bedum.

Assortiment

Wanneer u de perfecte fiets wilt uitzoeken is het belangrijk dat er genoeg keuze aanwezig is. Met een aanbod van meer dan 150 verschillende fietsenis hulp bij het uitkiezen belangrijk. Ook daarom hebben wij een verdeling gemaakt tussen de meest verkochte producten: elektrische fietsen (e-bikes), moederfietsen, omafietsen, stadsfietsen, stadshybrides, transportfietsen, vouwfietsen en fietsendragers. Uit deze categorieën kunt u de perfecte elektrische fiets uitzoeken of juist een vouwfiets voor in de trein. Wij hebben een ruim assortiment fietsen, lees ook de volgende alinea over onze merken, wanneer u opzoek bent naar een specifiek merk!

Merken

Bent u op zoek naar een specifiek merk? Wij leveren de volgende merken.

  • Batavus
  • Kalkhoff
  • Gazelle
  • Koga
  • Sparta
  • Uebler

 

Wilt u meer informatie over de merken? Kijk dan op de merken pagina. Bij Bike Store Kuiper kunt u altijd verzekerd zijn van de allerbeste kwaliteit en de snelste service voor een scherpe, aantrekkelijke prijs. Of je nu een racefiets wilt kopen of een damesfiets: de grootste fietsmarktplaats van het noorden heeft waar jij naar op zoek bent!

Haal- en Brengservice

Deze service is speciaal voor wanneer uw fiets kapotgaat, toe is aan een onderhoudsbeurt of u absoluut geen tijd heeft om hem ergens heen te brengen. Wij halen uw fiets op tussen 13.00 en 17.00 en brengen hem rond dezelfde tijd weer terug. Uw fiets wordt gerepareerd door onze ervaren monteurs die altijd klaar staan met de juiste oplossing. Wilt u gelijk afrekenen? Dat kan! U kunt bij onze medewerkers pinnen aan de deur. U hoeft echter niet altijd te betalen voor de haal- en brengservice! Woont u binnen een straal van 35 km van Bedum? Dan heeft u geluk! De monteurs van Bike Store Kuiper komen uw fiets dan gratis en voor niets ophalen en terugbrengen. Is uw reparatie boven de € 100,-? Dan betaalt u ook geen bezorgkosten. Maak een afspraak bij de pagina werkplaatstsafspraak, stuur een e-mail naar kuiper@fietsmarktplaats.nl of bel 050-3013765.

Klantenservice en Extra Diensten

Naast het afleveren van goede service voor een scherpe prijs, adviseert Bike Store Kuiper natuurlijk ook op het gebied van aanvullende services. Een onderdeel hiervan is bijvoorbeeld de framemaat berekenen. U vindt een schema op de bijbehorende pagina! Meer informatie nodig? Neem dan even contact op. De sleutelservice van Bike Store Kuiper is uw reddende engel wanneer er een sleutel in het slot afbreekt of wanneer u deze verliest. Kijk voor meer informatie op de bijbehorende pagina. Ook kan er een zadelmeting worden uitgevoerd om de ideale zadelmaat te berekenen. Zeg vaarwel tegen zadelpijn met deze extra service van Bike Store Kuiper!

Verzekering

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw fiets veilig is voor een groot aantal calamiteiten, verzekert u uw nieuwe aankoop gewoon bij Bike Store Kuiper. Deze verzekering kan diefstal dekken of een cascoverzekering (inclusief diefstal) zijn. Deze verzekering is inclusief een verhaal rechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittende verzekering. Kijk voor meer informatie op de bijbehorende pagina.

Neem een kijkje in onze showroom

Waarom Bike Store Kuiper?

100% Rijklaar geleverd
Scherpe prijzen
Snelle levering
Alleen topmerken
Volledige fabrieksgarantieActie-modellen

Onze fietsmerken

Batavus
Cortina
Gazelle
Kalkhoff
Koga
Sparta
Uebler