Contact: De Beste Fietsmarktplaats van het Noorden

Heeft u alle benodigde informatie om vandaag nog uw fiets te kopen? Zo niet, kom dan eens langs bij onze fietsmarktplaats aan de Verbindingsweg 9 te Bedum of bel naar (050) 301 37 65. Onze productspecialisten adviseren u graag!

Wij hopen u snel te verwelkomen in onze winkel of een nieuwe fiets aan u af te leveren. Wat het ook mag zijn, Bike Store Kuiper komt het leveren!

Openingstijden:

 

Maandag                        13.00 - 18.00 uur

Dinsdag                         08.00 - 18.00 uur

Woensdag                      08.00 - 18.00 uur

Donderdag                     08.00 - 18.00 uur

Vrijdag                           08.00 - 18.00 uur

Zaterdag                        09.00 - 17.00 uur

 

Over Ons

Wanneer u een fiets bestelt bij de beste fietsmarktplaats van Nederland, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons namelijk door een aantal kernkwaliteiten. Elke fiets wordt bijvoorbeeld 100% rijklaar geleverd zodat u gelijk op kunt stappen en er mee weg kunt fietsen. Daarnaast bieden wij scherpe prijzen op ons gehele assortiment, geheel in de stijl van een échte fietsmarktplaats. Wanneer u besluit om een fiets te kopen bij Bike Store Kuiper, kunt u rekenen op een snelle levering bij u aan huis. Wanneer er toch iets kapot gaat heeft u geruime tijd fabrieksgarantie. Aangezien er alleen topmerken tot ons assortiment behoren geven wij deze garantie dan ook graag. Natuurlijk kan er ook altijd iets kapotgaan! Hier hebben we de haal- en brengservice van Bike Store Kuiper voor!

Klantenbeoordeling

Wat vinden anderen van onze winkel? Onze klanten hebben ons met een 8.9 beoordeeld als de beste Bike Totaal winkel (bedumer artikel, krant) van 2010! Deze beoordeling kwam tot stand door de goede kwaliteit, snelle service, het grote assortiment en ons vakkundige personeel. Wij zijn hier zeer trots op, omdat het een echte consumentenprijs is. Sinds die tijd is er niets veranderd aan onze instelling. Nog steeds dezelfde gedrevenheid om onze klanten tevreden te houden alleen nu met een groter pand.

Heeft u algemene vragen of opmerkingen? Bike Store Kuiper BV is ook per e-mail te bereiken. Mail hiervoor naar kuiper@fietsmarktplaats.nl of vul onderstaand e-mailformulier in en klik op de knop 'Verzenden'.


ContactformulierWij zijn van maandags tot zaterdags geopend tot 17.00 uur.

CORONA UPDATE:

BIKE STORE KUIPER

WIJ ZIJN DAGELIJKS OPEN TOT 17.00 UUR.

OOK ONZE WERKPLAATS IS GEOPEND.

U KUNT WEER LANGSKOMEN VOOR DE VERKOOP VAN UW FIETS: U KUNT BIJ ONS BUITEN PROEFRIJDEN,

UW FIETS OF ONDERDELEN WEER NORMAAL WEER IN DE WINKEL KOPEN. 

U KUNT ONS OOK BEREIKEN VIA WHATSAPP 06-50505281 OF EMAIL: kuiper@fietsmarktplaats.nl


Contactgegevens

RoutebeschrijvingFacebook


Financiering