Bereken framemaat Zadelmeting Financiering Sleutelservice Haal- en brengservice Verzekering
Nieuw Gebruikt
Informatie Algemene voorwaarden
CONTACT
Bike Store Kuiper BV
Verbindingsweg 9
9781 DA Bedum
T (050) 301 37 65

Openingstijden

Ma:  13.00-18.00
Di:  08.00-18.00
Wo:  08.00-18.00
Do:  08.00-18.00
Vr:  08.00-18.00
Za:  09.00-17.00
 Gesloten

Gebruikte Fietsen
 

Bike Store Kuiper: Beste aanbod Tweedehands Fietsen

In 2015 schatte BOVAG dat er 22,5 miljoen fietsen in Nederland waren, of 1,3 fiets per persoon! Bike Store Kuiper is daarom ook niet verbaasd dat er een enorme markt is voor gebruikte fietsen. Het aanbod is in ieder geval enorm! Omdat Bike Store Kuiper al bestaat sinds 1905, hebben we in de loop der jaren een groot aanbod aan tweedehands fietsen in onze winkel gehad. Ook op dit moment  hebben wij een ruim aanbod aan tweedehands fietsen in onze winkel aan de verbindingsweg 9 te Bedum. Kom gerust langs in onze showroom met 1000m2 fietsplezier!

Gebruikte Fietsen

Bike Store Kuiper vind het belangrijk dat fietsen een zo lang mogelijke levensduur hebben. Ook begrijpen wij dat het kopen van een nieuwe fiets erg duur is. Vooral wanneer je kinderen hebt, verslijt een fiets vaak snel. Kinderen groeien vaak ook snel. Daarom is het een goed idee om een fiets te kopen die met uw kind mee kan groeien. Bekijk het assortiment kinderfietsen hier. Om de mensen die geen nieuwe fiets willen of kunnen kopen aan een nieuwe tweewieler te helpen, kiezen wij ervoor om ook tweedehands fietsen te verkopen! Twijfelt u nog tussen een nieuwe of tweedehands fiets? Kijk dan eens op onze financieringspagina voor meer informatie over FietsFlex.

Tweedehands Fietsen bij Bike Store Kuiper

Wij hebben meerdere gebruikte fietsen op onze website staan met de benodigde specificaties erbij. Op deze manier kunt u gemakkelijk de juiste keus maken! Bekijk het aanbod regelmatig, het assortiment kan elke week variëren. Door de fietsen goed te onderhouden lijken de tweedehands tweewielers zo goed als nieuw! Wanneer u meer informatie wilt over dit fietsaanbod kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze winkel in Bedum.

Bike Store Kuiper te Bedum, uw Fietsspecialist.

Met al meer dan een eeuw aan ervaring in het verkopen van fietsen, weten wij als geen ander dat er een fiets is voor iedereen! Wij willen de klant met een blij gevoel naar huis laten gaan en doen er daarom ook alles aan om adviezen op maat te geven. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd de juiste keuze kunt maken. Naast het verkopen van nieuwe en tweedehands fietsen hebben wij ook uitgebreide kennis van het repareren van fietsen. Wij kunnen de fietsen die gerepareerd moeten worden zelfs ophalen en weer afleveren! Kijk voor meer informatie hierover op de pagina: haal- en brengservice. Bike Store Kuiper is uw fietsmarktplaats, voor nieuwe fietsen, gebruikte fietsen en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Deel het met uw vrienden!


FIETSKIEZER

NIEUWS

Fietsflex, voor elke wens een passende fiets.
Voor elke wens een passende fiets. »